Joe Jonas en Sophie Turner verwelkomen dochter

Haar naam blijkt een bijzondere betekenis te hebben

2019 vanity fair oscar party hosted by radhika jones   arrivals
Allen BerezovskyGetty Images

Joe Jonas en Sophie Turner zijn afgelopen week voor het eerst ouders geworden. Vorige week, op woensdag 22 juli, is hun eerste kind geboren, zo bevestigt het koppel aan People. Het geslacht van de baby is inmiddels ook al bekend: Sophie beviel in het ziekenhuis van Los Angeles van een kerngezonde dochter.

Joe Jonas Sophie Turner baby

Bronnen vertellen aan TMZ dat de muzikant en actrice dolblij zijn met de komst van hun dochter en "niet kunnen stoppen met naar haar te kijken." Ook weten ze te melden dat het stel de tijd neemt om van hun dochter te genieten en ze hun familie en vrienden voorzien van updates.

Bekijk ook: de beste stijlmomenten van Sophie Turner

Sophie Turner en Joe Jonas naam kind

Dezelfde bronnen onthullen de naam van het meisje. Ze heet Willa, wat resoluut en beschermer betekent. Fans denken dat deze naam een knipoog is naar Sophie Turner's Game of Thrones-personage Sansa Stark, die deze kenmerken bezit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Joe Jonas en Sophie Turner relatie

Het stel stapte vorig jaar (stiekem) in het huwelijksbootje. Zij vierden hun bruiloft eerst in Las Vegas en deden het daarna nog een keer dunnetjes over in Zuid Frankrijk. Destijds vertelde Sophie al aan de Britse Glamour wat ze voor haar Joe voelde: "Een groot deel van mijn geluk komt doordat ik met de persoon ben op wie ik verliefd ben, die meer van mij houdt dan van hemzelf en die wil dat ik gelukkig ben." aldus de Game of Thrones actrice. Turner en Jonas hebben de zwangerschap nooit officieel bevestigd, tot nu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs