Kim Kardashian en Kanye West samen gezien in emotionele confrontatie in Wyoming

Het is voor het eerst dat ze elkaar zien sinds de incidenten van de afgelopen weken

kim kardashian kanye west herenigd
Dia DipasupilGetty Images

Het waren bewogen weken voor Kim Kardashian en Kanye West. Na een unhinged verkiezingsrally en een reeks Twitter-rants met daarin de openbare uitspraak dat Kanye al meer dan een jaar van Kim wil scheiden, kan het niet anders dat er ontzettend veel pijn is veroorzaakt. Kim kwam echter met een statement waarin ze liet weten dat ze haar man steunt en dat het moeilijk is als een geliefde met een bipolaire stoornis niet geholpen wil worden. Nu zijn de twee voor het eerst in weken herenigd in Cody, Wyoming. De twee worden door de paparazzi-haaien van TMZ gespot – de roddelsite deelde een reeks foto's van het koppel waarop Kim is zichtbaar geëmotioneerd met Kanye in een auto zit.

De problemen van Kim en Kanye

Het begon met Kanye's eerste verkiezingsrally op 19 juli. Daar vertelde hij het publiek dat hij zijn vrouw Kim Kardashian zo'n zeven jaar geleden had gedwongen abortus te plegen. Op het allerlaatste moment wilde hij dit toch niet en uit die zwangerschap is uiteindelijk hun eerste dochter North geboren. Hiermee claimde hij het leven van zijn dochter te hebben gered.

Naar aanleiding van deze en enkele andere extreme uitspraken tijdens de rally maakten de Kardashians zich terecht ernstige zorgen over West's mentale gezondheid en willen dat hij professionele hulp krijgt – zelf is hij het daar echter niet mee eens.

Kanye Wests Twitter-rants

Ongeveer een dag nadat hij deze ontboezemende uitspraken deed liet hij zich ook uit via Twitter. Hij plaatste een reeks tweets (waarvan een deel nu alweer is verwijderd) waarin onder andere stond dat Kim Kanye tegen zijn wil in op wil laten nemen. "Kim is gisteren met een dokter naar Wyoming gevlogen om me op te laten sluiten zoals in de film Get Out."

In case you missed it, in Get Out sluit de witte schoonfamilie van de zwarte hoofdpersoon hem op om... Nouja kijk de film maar, het is een aanrader. "Ze willen hetzelfde met mij doen omdat ik gisteren heb gehuild over het feit dat ik het leven van mijn dochter heb gered." zou West via Twitter gezegd hebben, maar dit bericht is nu weer verwijderd.

Scheiden van Kim Kardashian

Enkele dagen later heeft hij een nieuwe reeks tweets geplaatst en verwijderd, waar hij nog meer uitspraken doet over zijn vrouw Kim en haar familie. Zo refereert hij aan Kris Jenner als Kris Jong Un en zegt hij dat hij al van Kim wilde scheiden sinds ze in 2018 met Meek Mill samenwerkte op de Criminal Justice Reform Summit in Los Angeles.

Bekijk ook: Kanye vraagt Kim Kardashian om vergiffenis

Statement van Kim Kardashian

Na het buiten hangen van deze vuile was keek heel de wereld naar Kim Kardashian: wat gebeurt er hier allemaal? Kim kwam daarop het een statement op Instagram waarin ze haar man verdedigde. Ze legt uit dat het niet makkelijk is om te leven met iemand met een bipolaire stoornis, maar dat ze hem steunt en respecteert en hoopt dat hij in behandeling wil. "De mensen die weten hoe een mentale stoornis in elkaar zit, weten dat de familie nauwelijks iets kan doen. Wanneer dit ver van mensen af staat, zijn ze geneigd om snel te oordelen. Zij zijn zich niet bewust van hoe moeilijk het is om als familie iemand die hard hulp nodig heeft dit ook te laten inzien."

We hopen dat de twee eruit komen en Kanye de hulp krijgt die hij nodig heeft. Of dat het doel van het bezoek in Wyoming is, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs