Mascha Beautygloss komt terug met 'haar meest rauwe, echte, emotionele vlogs' ooit

Na de bevalling van haar dochter Mila stopte ze tijdelijk met het delen van haar leven

mascha en gregor met hun baby mila
@beautyglossInstagram

Influencer en onderneemster Mascha Feoktistova, ook wel bekend als Beautygloss, kondigt op haar Instagram aan dat ze terugkomt met haar vlogs. Na de zware bevalling van haar dochter Mila Poppy stopte ze een tijdje met vloggen om hiervan te herstellen. Ze schrijft in dat ze zich nu weer goed genoeg voelt en dat er vanaf 1 augustus weer vlogs online zullen komen.

Mascha van Beautygloss bevallen

De bevalling, die vijfentwintig uur duurde en bij haar dochter voor een gebroken arm zorgde, was heel traumatisch voor Mascha en haar man Gregor. Daarom wilden zij de gebeurtenis eerst een plekje geven voordat ze aan de slag gingen met het monteren van het gemaakte filmmateriaal van haar bevalling en de eerste kraamweken. Nu gaan ze weer beginnen met vloggen. "Bereid je voor op de meest rauwe, echte en emotionele vlogs die je ooit voorbij hebt zien komen op mijn kanaal." zegt ze hierover.

Bekijk ook: Glamour was live met Beautygloss

Beautygloss begint weer met vloggen

Ze vraagt hierin wel respect en medeleven van haar volgers. "Plaats please geen opmerkingen over vlogs die 'te kort' of 'niet goed genoeg' zijn of het ergste - judgement over hoe we alles aanpakken. Ik weet dat judgement de basis is van vlog entertainment, maar dit is een onderdeel van ons verwerkingsproces. We zijn in deze vlogs heel erg kwetsbaar en het kost ons ook enige moeite om dit te delen. Maar het is goed zo. Wij kunnen niet wachten om Mila aan jullie voor te stellen en vooral ook de leuke momenten te delen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs