Kendall Jenner deelt foto's van haar luxe huis in Los Angeles

"Dit huis is een oprechte weergave van wie ik ben en waar ik van houd"

kendall jenner tijdens 2018 cfda fashion awards
Dimitrios KambourisGetty Images

MTV Cribs was niet voor niets een populaire realityshow in de zeroes. We blijven het interessant vinden om meer te weten over het privéleven van de rijkste en meest bekende celebrities. En wat zegt nu meer over iemand dan zijn/haar huis, waarin diegene het grootste deel van de tijd doorbrengt?

Kendall Jenner gunt ons nu een blik in haar privéwoning. Het topmodel verschijnt op de cover van het Amerikaanse tijdschrift Architectural Digest, waarin foto's gedeeld worden van haar prachtige huis in Los Angeles.

Kendall Jenner Architectural Digest

Kendall Jenner en haar huis zijn te zien in het septemberissue van AD. De 24-jarige vertelt in een interview met het tijdschrift wat haar huis voor haar betekent. "Dit is het eerste huis dat ik volledig naar mijn eigen smaak ingericht heb en ik denk dat het een oprechte weergave is van wie ik ben en waar ik van houd," aldus Kendall. "Ik ben uiteindelijk gewoon een jonge vrouw in L.A. die het leuk wil hebben."

Bekijk ook: de beste street style looks van Kendall Jenner

Kendall Jenner huis Los Angeles

Toch is het model naar eigen zeggen "geen groot feestbeest." Zo vertelt ze dat ze thuis tot rust wil komen. "Mijn leven draait om chaos, reizen en veel energie, dus ik wilde een huis dat sereen voelt, een plek waar ik simpelweg kan relaxen." Ze gaat verder: "Ik houd ervan om muziek op te zetten, de open haard aan te steken en NBA wedstrijden met mijn vrienden te kijken."

Kendall Jenner interieur huis

Kendall deelt de cover van Architectural Digest en een aantal foto's van hoe haar huis er van binnen uitziet op Instagram. "Het is altijd een droom voor me geweest om in dit tijdschrift te verschijnen, aangezien ik een grote (en vrij geheime) voorliefde heb voor woningen en binnenhuis architectuur," schrijft ze in de caption. Scroll op de Insta post naar rechts om een kijkje te nemen in Kendalls prachtige woning.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs