Glee-actrice Naya Rivera begraven in Los Angeles

Op de overlijdensakte staat dat de actrice is overleden door een noodlottig ongeval

"the hangover iii"   los angeles premiere   arrivals
Gregg DeGuireGetty Images

Glee actrice Naya Rivera is vorige week begraven in Los Angeles. Dat meldt People aan de hand van de overlijdensakte die zij in handen hebben gekregen. In deze overlijdensakte staat ook dat Rivera is overleden door verdrinking en dat er geen andere personen bij haar dood betrokken zijn geweest. Het gaat dus om een noodlottig ongeval.

Naya Rivera vermist

Naya Rivera raakte op 8 juli vermist op Lake Piru in Californië. Samen met haar vierjarige zoontje Josey ging ze een boottochtje maken op het meer. Toen de actrice de boot die ze gehuurd had niet op tijd terug kwam brengen, ging men op onderzoek uit en vonden ze alleen haar zoontje terug in de boot. Hij vertelde de politie dat zijn moeder was gaan zwemmen, maar niet meer terug was gekomen.

Naya Rivera gevonden

Een zoekactie volgde waarin een duikteam en helikopters werden ingezet. Die reddingsmissie ging helaas al snel over in een bergingsmissie, omdat na vierentwintig uur werd aangenomen dat de actrice was verdronken en ze niet meer levend terug zou komen. Vrienden en acteurs van de Glee-cast reisden af naar het meer om te helpen zoeken en na vijf dagen is de actrice uiteindelijk gevonden.

Naya Rivera in Glee

Naya Rivera is bekend van de komediedrama-serie Glee. Ze speelde van 2009 tot 2015 de rol van Santana Lopez. Daarna verscheen ze onder andere in Devious Maids en Step Up: High Water. In 2014 trouwde ze met acteur Ryan Dorsey. Samen hebben ze een zoontje: de vierjarige Josey Dorsey.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs