Mascha van Beautygloss deelt eerste vlog na traumatische bevalling

"Haar armpje is gebroken om haar leven te redden."

mascha van beautygloss
VlogglossYouTube

Influencer en onderneemster Mascha Feoktistova (beter bekend als Beautygloss) en haar man Gregor van Vlierden verwelkomden een maand geleden hun eerste dochter Mila Poppy van Vlierden. De bevalling duurde 25 uur en zorgde voor een gebroken armpje bij de baby. Niet gek dus, dat Mascha besloot om een vlogpauze in te lassen.

Vorige week maakte Mascha bekend dat ze het vloggen weer wilde oppakken. De YouTuber vertelde toen dat dit "de meest rauwe, echte, emotionele vlogs" ooit zouden worden. Inmiddels heeft Mascha haar eerste vlog online gezet, die vlak na de traumatische bevalling gefilmd is.

Mascha Beautygloss vlog

In een nieuwe Vloggloss stellen Mascha en Gregor hun dochter Mila Poppy aan de kijkers voor. "Oh jongens, het was zo'n intense bevalling. Ze heeft haar armpje gebroken. Er zijn wel meer dingen gebeurd, maar dat komt allemaal wel in het bevallingsverhaal," aldus de 33-jarige. "Ik zit echt op een roze wolk, ondanks dat het allemaal heel heftig was."

Mascha Beautygloss over bevalling

Mascha is duidelijk uitgeput van de lange en zware bevalling. "Ik moet nog even bijkomen," vertelt ze. "Ik ben gehecht aan alle kanten." Door de complicaties bij de bevalling moeten ze nog een nacht in het ziekenhuis blijven om Mila in de gaten te houden. "Kinderarts, fysio, chirurg, iedereen is geweest," aldus Mascha. "Haar armpje is gebroken om haar leven te redden. Het is nogal wat. We hopen dat er geen zenuw is geraakt."

Mascha vlog na bevalling

De bekende vlogger vertelt dat dit het geven van borstvoeding ook wat moeilijker maakt. "Het lukt wel aan één kant, maar aan de andere kant wil ze niet omdat daar het gebroken armpje zit," vertelt Mascha. "Ik hoop dat het nog gaat lukken en anders wordt het kolven. Dat is ook prima." Bekijk Mascha's vlog hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs