Famke Louise heeft een nieuwe vriend: de Australische rapper Trè Samuels

Ze zijn Instagram Official

famke louise glamour marc de groot
Marc de Groot

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Famke Louise en Ronnie Flex uit elkaar gingen. We hebben sinds de breuk weinig gehoord over het liefdesleven van de rappers, tot nu. Famke maakt op Instagram bekend dat ze een nieuwe vlam heeft.

Famke Louise vriend

Rapper en model Famke Louise liet onlangs al doorschemeren dat ze aan het daten is, maar ze wilde nog niet bekendmaken met wie. Nu laat ze haar nieuwe lover voor het eerst aan de wereld zien. De 21-jarige deelt op Instagram een foto van haarzelf en de man in kwestie. Het blijkt te gaan om Trè Samuels. Famkes nieuwe liefde heeft in ieder geval al twee dingen met haar gemeen: de 21-jarige Trè is een Australische rapper én een voormalig model (hij liep shows voor onder andere Dior en Valentino!).

Famke Louise en Trè Samuels

Famke en Trè maken hun relatie Instagram Official door een foto van hun beiden te delen. De twee zijn innig verstrengeld, terwijl ze semi-verveeld de camera in kijken. Voor de caption houden ze het allebei simpel: ze plaatsen geen tekst, maar een enkele hart emoji.

Wie is Trè Samuels?

Trè Samuels' modellencarrière maakte een gigantische sprong toen hij in 2016 op de catwalk van New York Fashion Week verscheen. Sindsdien heeft hij geposeerd voor Tommy Hilfiger en heeft gewerkt voor merken als Dior Homme, Valentino en Public School. Een blik op zijn Instagrampagina laat zien dat hij geen onbekende is. De rapper wordt op Instagram gevolgd door niemand minder dan Rihanna. What's more, hij blijkt het nieuwe nummer van Chris Brown en Young Tug (genaamd Go Crazy) geschreven te hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs