Is Harry van Too Hot To Handle aan het daten met de beste vriendin van Kylie Jenner?

De twee hebben het erg gezellig, zo blijkt uit hun social media

harry jowsey and stassy karanikolaou
Getty Images / Netflix Getty Images

Het internet denkt dat Too Hot To Handle's Harry Jowsey een nieuwe liefde heeft gevonden in niemand minder dan Kylie Jenner's BFF Stassy Karanikolaou. De twee zijn meerdere keren samen gespot op Instagram en hebben ook verschillende TikToks gemaakt; genoeg om aan te nemen dat er meer gaande is dan alleen vriendschap tussen de twee, zo vinden fans.

Harry Jowsey en Stassy Karanikolaou

Zowel Stassy als Harry hebben video's op TikTok gedeeld waarin ze het erg gezellig lijken te hebben en samen wijn drinken. Harry deelde recent een opvallende foto van hem en zijn vermeende nieuwe vlam op Instagram. Als caption schreef hij "wholesome" (dat "gezond" betekent) met een emoji met hartjes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@harryjowsey

@fletcher @stassiebaby

♬ bitter - FLETCHER

Harry en Francesca uit elkaar

In juni maakte Harry's ex Francesca bekend dat zij en de Australische Too Hot To Handle deelnemer na ongeveer een jaar uit elkaar waren. Hun liefde bloeide op tijdens het Netflix-programma Too Hot To Handle en tijdens de reünie aflevering van Too Hot To Handle deden zij een boekje open over hun relatie. Ze vertelden toen dat ze na de opnames van de serie een tijdje uit elkaar zijn gegaan maar uiteindelijk het toch weer samen zijn gaan proberen. Als kers op de taart vroeg Harry Francesca in die uitzending (op een grappige manier) ten huwelijk met, jawel, een snoepring.

Francesca gespot met Australisch model

Tussen Harry en Francesca is het uiteindelijk niets geworden en het lijkt er nu dus op dat Harry een nieuwe liefde heeft gevonden. Ook Harry's ex Francesca zit niet stil op het gebied van liefde. Zij is afgelopen week zoenend gespot met het Australische model Casey Boonstra.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs