Reign Disick (5) is van zijn lange lokken af en Kourtney is 'not okay'

Kourtney deelde een foto van de vijf-jarige Reign met een buzzcut

kourtney kardashian en reign disick
GothamGetty Images

Er heeft weer een shocking make-over plaatsgevonden in Kardashian-land, en dit keer is het eens niet Khloé die onherkenbaar is. De vijf-jarige Reign Disick, de jongste zoon van Kourtney Kardashian en Scott Disick, stond altijd bekend om zijn lange, blonde lokken. Tot nu. Kourtney postte een foto op Instagram van haar zoon met een buzzcut.

Nieuw kapsel voor Reign Disick

'I'm not okay,' schreef de 41-jarige ex-realityster. Wij moeten zelf ook eventjes wennen, want we waren wel dol op Reign's lange, golvende lokken. Maar kijk 'm stralen. Op de foto wrijft het jochie trots over zijn hoofd, wat een interessant gevoel moet zijn als je voor het eerst in je leven geen lange lokken hebt.

Uit Kourtney's onderschrift zou je kunnen afleiden dat ze niet blij is met de transformatie, en dat zij er zelf misschien niets mee te maken heeft ga had. Na een kort Sherlock-rondje in de comments blijkt dat wel mee te vallen. Familievriend Simon Huck reageert: "I'm shook, maar ik leef voor deze nieuwe look'. Kourtney antwoordde daarom met "I love it".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kritiek op lang haar

In de afgelopen jaren kreeg Kourtney veel kritiek op het lange haar van Reign. Veel mensen ondervonden er blijkbaar persoonlijk hinder van dat een jongetje ook lang haar kan hebben. In april zette de Poosh-oprichter nog een hater op haar plek: "Bruh cut your son hair...smh," viel er te lezen in een reactie. Kourtney reageerde: "Het mooiste haar van de wereld. Iedereen die het er niet mee eens is, ABCDEFG."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs