'Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn weer bij elkaar'

"Khloé is heel gelukkig."

tristan thompson khloe kardashian
Jerritt ClarkGetty Images

Het is anderhalf jaar geleden dat het Khloé-Tristan-Jordyn schandaal plaatsvond. De hele wereld kreeg mee hoe Tristan Thompson vreemdging met Kylie Jenners voormalige BFF Jordyn Woods en Khloé Kardashian heartbroken achterbleef. Eerder dit jaar werd bekend dat Khloé het Tristan vergeven heeft. Khloé gaat verder met haar leven, maar niet zonder de vader van haar baby True Thompson. De Amerikaanse nieuwssite People maakt bekend dat Khloé en Tristan weer bij elkaar zijn.

Khloé Kardashian Tristan Thompson weer bij elkaar

Een bron laat aan People weten dat Khloé (36) en Tristan (29) sinds juni weer bij elkaar zijn en dat het goed zit in hun relatie. "Ze vindt het heel fijn om hem erbij te hebben," aldus de bron. "Hij heeft de beste relatie met True. En hij doet ook heel erg zijn best voor Khloé. Ze zijn weer bij elkaar en Khloé is heel gelukkig." Dit verklaart ook waarom Khloé en Tristan intiem gespot werden op een verjaardag, afgelopen juni.

Khloé Kardashian Tristan Thompson relatie

Op dit moment zit het gezin in een comfortabele bubbel. Tristan, Khloé en True hebben de afgelopen maanden samen in Los Angeles doorgebracht. De bron vertelt dat de echte uitdaging komt op het moment dat het basketbalseizoen begint en Tristan veel van huis weg is. "Tristans reizen was altijd iets waar Khloé zich zorgen om maakte. Dit was het moment waarop hij hun relatie steeds op het spel zette," aldus de bekende van Khloé en Tristan. "Ze hoopt dat Tristan veranderd is, zodat ze samen kunnen blijven als familie."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs