NikkieTutorials deelt extreem ongemakkelijk SMS-gesprek met Lady Gaga

Awwwwwwkward

Iedereen die NikkieTutorials ook maar een beetje volgt, weet dat ze niet zo lang geleden een video met niemand minder dan Lady Gaga heeft opgenomen. In de YouTube-video doet Nikkie de Jager de make-up van Lady Gaga en het is overduidelijk te zien dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. Wat blijkt - na het filmen hebben de twee bekendheden nog contact gehad. En hóe. Nikkie vertelt in een nieuwe video over haar meest awkward momenten met celebrities, en haar SMS-gesprek met Lady Gaga staat met stipt op nummer één.

NikkieTutorials en Lady Gaga

Nikkie deelt haar (naar eigen zeggen) meest gênante ervaringen met celebrities en bewaart het beste verhaal voor het laatste. Na het filmen van de make-upvideo met Lady Gaga, zag Nikkie de zangeres bij de launch party van Lady Gaga's make-up merk Haus Laboratories. Nikkie en Gaga raakten daar weer aan de praat, waarna de twee besloten nummers uit te wisselen.

NikkieTutorials ongemakkelijk moment Lady Gaga

Nikkie - die het bijna niet kan geloven dat ze Lady Gaga in haar contactenlijst heeft staan - bewaart het nummer van de zangeres onder de naam 'Lady Fucking Gaga'. Een paar maanden later liet Nikkie de Jager in een video weten dat ze transgender is. Lady Gaga heeft die video gezien en besluit Nikkie een (extreem lief!) berichtje te sturen. "Ik ben zo ongelofelijk trots op je en heb ontzag voor je en hou heel veel van je. Je bent prachtig op iedere manier. Ik hou van je," schrijft Lady Gaga in een SMS.

Nikkie de Jager en Lady Gaga

Nikkie besluit haar verloofde Dylan Drossaers een screenshot van het gesprek te sturen met de tekst "goedemorgen!". Dat gaat niet helemaal goed. Je voelt 'm al aankomen: ze stuurt het screenshot per ongeluk naar Lady Gaga zelf! Gaga vat dit duidelijk op als een signaal dat Nikkie haar niet gelooft, want ze reageert: "Het is de waarheid, je bent de definitie van goedheid."

De YouTuber vertelt dat ze de situatie nog net iets ongemakkelijker wist te maken. "Ik ga dit laten inlijsten, dan weet je dat," schrijft ze terug naar Gaga. "En ik ga er kaarsen bijzetten, hahaha." En daar heeft de Shallow-zangeres nooit meer op gereageerd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs