Temptation Island's Yasmine Pierards in ziekenhuis na mishandeling

"Ik wil niet dat andere vrouwen hetzelfde meemaken."

yasmine pierards
@yasminepierardsInstagram

We kennen Yasmine Pierards als goedlachse Temptation Island- en Ex On The Beach: Double Dutch-deelneemster. Gisteravond kwam de realityster met heftig nieuws. Ze is in elkaar geslagen door een bekende, waarna ze in het ziekenhuis belandde.

Yasmine Pierards ziekenhuis

Yasmine laat op Instagram weten dat ze flink toegetakeld is. Ze wilde dit eigenlijk niet delen, maar heeft uiteindelijk gekozen om het tóch te doen. "Ik heb het gevoel dat ik mijn platform moet gebruiken om bewustzijn te creëren rondom mishandeling," schrijft ze in een Instagrampost. "Ik wil niet dat andere vrouwen hetzelfde meemaken."

Yasmine Pierards mishandeld

De 23-jarige vertelt dat ze zondag een after party bij haar thuis had. Ze wilde op een gegeven moment dat iedereen naar huis ging, maar er was één iemand die dat weigerde omdat hij bij Yasmine wilde blijven slapen. "Hij sliep op de bank, dus maakte ik hem wakker en zei dat hij weg moest gaan. Dat deed hij niet, in plaats daarvan liep hij naar mijn slaapkamer en deed hij de deur op slot," vertelt de realityster. "Ik begon bang te worden omdat hij maar niet wegging."

Op het moment dat hij de deur opende, schreeuwde Yasmine dat hij weg moest gaan. "Toen werd hij heel kwaad en sloeg hij me meerdere keren in mijn gezicht. Ik voelde meteen dat mijn neus gebroken was en kon niets doen om mezelf te beschermen," aldus Yasmine. "Toen ik op de grond lag, bleef hij me slaan en trappen over mijn hele lichaam. Ik was zo bang." De 23-jarige kroop vervolgens haar appartement uit naar de gang om haar buren te vragen de politie te bellen. "De jongen kwam de gang op en zei dat het mijn eigen schuld was, omdat ik wilde dat hij wegging."

Yasmine Pierards Instagram

Yasmine laat weten dat ze twee dagen in het ziekenhuis heeft gelegen. Ze heeft een gebroken neus, een hersenschudding en schade aan haar oog. "Karma zal hem pakken en ik ga legale stappen nemen voor gerechtigheid," besluit ze. "Ik wil aan alle vrouwen zeggen dat we samen moeten staan en sterk moeten blijven." Yasmine deelt heftige foto's van haar toegetakelde gezicht.

We wensen Yasmine heel veel sterkte met haar (fysieke en emotionele) herstel!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs