Moeder NikkieTutorials reageert op overval: 'Het is niet te beschrijven'

Ze schrijft onder andere dat ze hen steunt waar nodig en dat ze enorm trots is op Nikkie en haar verloofde

marc jacobs spring 2020 runway show   arrivals
Jamie McCarthyGetty Images

Saskia Spee, de moeder van Youtuber NikkieTutorials, geeft op haar Instagram-account een reactie op de overval die afgelopen weekend plaatsvond in het huis van Nikkie en haar verloofde Dylan.

MamaTutorials reageert op overval

Spee, die ook wel bekend staat als MamaTutorials, schrijft in haar bericht dat Nikkie en Dylan fysiek oké zijn, maar dat het mentaal een heel ander verhaal is. "Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven. Fysiek zijn ze oké, maar mentaal zeker niet. We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn! We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden."

Daarnaast schrijft ze dat ze trots is op de twee. "Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei hoe ze zich hier doorheen slaan! Het komt goed, maar kost veel tijd..."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

NikkieTutorials overvallen

Afgelopen zaterdag maakte Nikkie in een Instagram-post bekend dat haar ergste nachtmerrie was uitgekomen; ze werd in haar woning in Uden overvallen door vier overvallers. Zij en Dylan werden onder schot gehouden. De overvallers vluchtten daarna in een beige personenauto weg. De politie laat weten druk bezig te zijn met onderzoeken. De daders zijn tot op heden nog niet gevonden.

Ze liet toen al weten dat ze fysiek in orde waren en een bericht plaatste om te laten weten dat zij en haar verloofde veilig zijn. Daarnaast vroeg ze om begrip voor het feit dat ze een paar dagen nam om alles te verwerken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs