Cara Delevingne en Kaia Gerber nemen matching 'solemate' tattoo's

Dit laat Kaia zien in haar Instagram stories

imdboat at san diego comic con 2019 day three
Michael KovacGetty Images

Kaia Gerber en Cara Delevingne bewijzen op Instagram closer dan ooit te zijn en brengen hun vriendschap naar een hoger level; ze hebben sinds kort matching tattoo's, zo blijkt uit Kaia's Instagram Stories. Het model wijdt een aantal Stories aan de verjaardag van Cara, die gisteren achtentwintig kaarsjes mocht uitblazen.

Kaia Gerber en Cara Delevingne tattoo

In één van de Stories deelt Kaia een foto van haar voet en die van Cara, waar bij beiden een tattoo van het woord 'solemate' te zien is. De vriendinnen maken een grappige toespeling op het woord soulmate ('zielsverwant'), vanwege de plaats van de tattoo (bij de 'zool' van hun voeten).

Het model deelt ook nog een foto waarop Kaia en Cara samen protesteren tijdens de Black Lives Matter protesten in Los Angeles. Kaia noemt haar vriendin "de perfecte protest buddy." Verder zien we een afbeelding van Cara die een sweater draagt met Kaia's foto daarop afgedrukt en een video waarop beide zich verkleed hebben als man. De twee hebben het duidelijk heel gezellig samen.

Cara Delevingne en Kaia Gerber relatie

Sinds Cara Delevingne haar relatie verbrak met actrice Ashley Benson en Kaia Gerber haar relatie beëindigde met stand-up comedian Pete Davidson kwamen de geruchten al snel op gang dat de modellen in een romantische relatie kunnen zijn. Als we kijken naar Cara's relatie met Ashley zou dit goed kunnen, want ook zij lieten toentertijd matching tattoo's zetten. Maar of de twee alleen maar bevriend zijn of er meer is, zal de tijd leren. Wij vinden het hoe dan ook een prachtig setje!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs