Dave Roelvink en nieuwe vriendin Jazzlyn zijn Instagram official

De twee gingen in 2015 uit elkaar, maar lijken elkaar toch weer gevonden te hebben

Dave Roelvink was tot vorig jaar samen met Julia Mekkes, maar in oktober gingen de twee uit elkaar. Inmiddels heeft Dave een nieuwe liefde, zo blijkt uit zijn recente Instagrampost. Hij deelt een foto waarop hij en zijn nieuwe oude vriendin Jazzlyn knuffelend te zien zijn. Wat blijkt? De twee zijn exen die weer bij elkaar zijn gekomen. Dave is opnieuw verliefd, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Dave Roelvink vriendin

"De wonderen zijn de wereld nog niet uit," aldus de BN'er. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft dit aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten," vertelt Dave.

Dat etentje was succesvol: "Dat hebben we toen gedaan en dat was als vanouds. Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?"

Dave Roelvink en Jazzlyn

"Acht jaar geleden waren we nog hartstikke jong. Ze was mijn allereerste vriendinnetje," aldus Dave. Hoewel het in 2015 uitging, had Dave wel het idee dat Jazzlyn de liefde van zijn leven was. Toentertijd zag hij haar als de vrouw met wie hij zou trouwen en kinderen zou krijgen. "Ik hield van haar, maar ze maakte het uit. Daar heb ik veel verdriet van gehad." Inmiddels zijn Dave en Jazzlyn weer bij elkaar. De 26-jarige maakte de relatie eerder vandaag Instagram Official.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dave Roelvink en Julia Mekkes

Eind oktober lieten Dave en zijn ex-vriendin Julia Mekkes weten dat ze niet langer een relatie hebben. Julia Mekkes vertelde in haar column voor Glamour dat ze drie fijne jaren met Dave heeft gehad, maar dat de relatie meer energie kostte dan dat deze opleverde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs