Miley Cyrus open over haar seksleven: "Liam Hemsworth was mijn eerste"

"Ik loog tien jaar lang over mijn eerste keer"

miley cyrus en liam hemsworth
Presley AnnGetty Images

De hele wereld keek toe terwijl Miley Cyrus en Liam Hemsworth in 2009 een relatie kregen die jaren zou duren. Ze ontmoetten elkaar op de set van The Last Song, toen Miley 16 jaar oud was. De zangeres doet nu een boekje open over haar seksleven. En in het bijzonder over de eerste keer dat ze seks had. Wat blijkt: ze ging voor het eerst naar bed met de jongen die later (tijdelijk) haar man zou worden: Liam Hemsworth.

Miley Cyrus over eerste keer seks

Hoewel de Disney-ster daarvoor al samen was geweest met Nick Jonas van The Jonas Brothers, was het Liam met wie ze voor het eerst naar bed ging. Miley vertelt over haar eerste keer in de podcast Call Her Daddy. "Ik ging pas all the way met een jongen toen ik 16 jaar was," aldus de zangeres. "Het was niet Nick Jonas, maar ik trouwde uiteindelijk met de jongen. Dus dat is behoorlijk bizar."

Miley Cyrus over ontmaagding

Miley vertelt in de podcast dat ze als tiener loog over haar eerste keer seks. Ze wilde op haar veertiende niet dat anderen wisten dat ze nog nooit seks had gehad en daarom vertelde ze iedereen die ernaar vroeg dat ze wel al een keer met een ander naar bed was geweest. "Het was een leugen die tien jaar lang heeft geduurd," aldus Miley. "Pas op mijn 24e heb ik verteld dat het niet waar was."

Inmiddels weet Miley - net als wij - dat die leugen nergens voor nodig was; je 'maagdelijkheid' verliezen is immers een sociaal construct. Iedereen mag seks hebben wanneer diegene (en de ander) dat zelf wil, en niet wanneer de maatschappij vindt dat het zou moeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs