NikkieTutorials komt in nieuwe video met reactie op gewapende overval

Hierin legt ze kort wat uit over de situatie en bedankt ze haar GlowBabies voor de steun

Youtuber NikkieTutorials heeft gisteren een video geüpload waarin ze voor het eerst reageert op de gewapende overval die haar en haar verloofde Dylan vorige week meemaakten. In de video geeft ze aan dat ze nog niet te veel kan zeggen, omdat het politieonderzoek nog loopt, maar dat ze oké is. “Nu, meer dan ooit, besef ik dat familie boven alles gaat en je gezondheid eigenlijk nog belangrijker is.”

Reactie NikkeTutorials overval

Dit was een van Nikkie’s grootste nachtmerries en voelde voor haar surreëel. Daarnaast kreeg ze afgelopen week ook nog het nieuws dat bij haar beste vriendin Linda borstkanker is geconstateerd. Wat haar door deze donkere tijd heen helpt is make-up: “Make-up is er altijd voor me geweest en werkt voor mij als therapie,” zo vertelt ze. Daarom creëert ze in haar nieuwe video ook een make up look gebaseerd op de look van haar nieuwe Color Reveal Barbie, die ze in de video ‘live’ onthuld. Ook bedankt ze haar fans (ook wel GlowBabies genoemd) voor de steun die ze in de afgelopen weken heeft ontvangen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

NikkieTutorials overvallen

Vorige week zaterdag maakte Nikkie via Instagram bekend dat ze was overvallen en dat zij en haar verloofde Dylan onder schot werden gehouden. De overvallers vluchtten weg en de politie is nog bezig met het onderzoek. Van de daders is tot op het heden geen spoor te bekennen.

Toen liet Nikkie in haar post weten dat ze fysiek in orde waren en een bericht plaatste om haar fans te laten weten dat ze veilig zijn. Een paar dagen later reageerde ook Nikkie’s moeder op het nieuws van de overval om te laten weten hoe het ging. Vooral mentaal heeft het stel er erg moeilijk mee: “Fysiek zijn ze oké, maar mentaal zeker niet. We hebben al professionele hulp gehad en zijn zoveel mogelijk bij ze om ze te ondersteunen.” aldus Nikkie’s moeder Saskia Spee.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs