Wow: deze TikTokker is de exacte lookalike van Rihanna

Zelfs Rihanna ziet de bizarre gelijkenis

Ik scrolde gisteren door Instagram, toen ik opeens een video van Rihanna voorbij zag komen. De zangeres was te zien in een TikTok-video in dezelfde look als tijdens de British Fashion Awards van 2019. Ik zag de video, was een beetje in de war en scrolde verder.

Nu, een dag later, besef ik pas wat er aan de hand was: het was niet Rihanna die ik op de video zag. De zangeres blijkt een dubbelganger te hebben die extreem (en dan bedoel ik: EXTREEM) veel op haar lijkt. Ontmoet de 28-jarige Priscilla.

Rihanna lookalike TikTok

Priscilla Beatrice plaatste recent een video op TikTok waarin ze de British Fashion Awards-look van Rihanna recreëert. Ze staat in eerste instantie met de rug naar de camera toe en draait zich uiteindelijk om zodat kijkers haar gezicht - die ALS TWEE DRUPPELS WATER op Rihanna's gezicht lijkt - kunnen zien.

Rihanna reactie lookalike

Zelfs RiRi herself erkent de ongelofelijke gelijkenis. Wanneer de video viral gaat, reageert de zangeres op Instagram: "Waar blijft het album sis? #R9," verwijzend naar het langverwachte album waarvan fans al jaren hopen dat het gaat komen.

Rihanna doppelgänger

Ik zal je niet langer in spanning laten over de looks van Rihanna's doppelgänger. Bekijk, en oordeel zelf over deze bizarre gelijkenis:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Celebrity lookalikes

Rihanna is lang niet de enige die een dubbelganger rond heeft lopen op de aardbol. Er zijn een hoop celebrity lookalikes out there. Ariana Grande nam contact op met haar lookalike, Meghan Markles dubbelganger lijkt als twee druppels water en deze bodybuildster lijkt sprekend op Jennifer Lopez.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs