Brad Pitt en Jennifer Aniston werken voor het eerst weer samen sinds scheiding

Samen werkten ze mee aan een table read van Fast Times at Ridgemont High en dat is nu te zien op Youtube!

De hereniging waarvan we niet wisten dat we 'm nodig hadden: Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan weer samenwerken, voor het eerst in negentien jaar!

Brad Pitt en Jennifer Aniston in Friends

De laatste keer dat de twee exen samen te zien waren was in 2001, toen Brad een gastrol had als Will Colbert in de serie Friends, naast Jennifer die natuurlijk de vaste rol van Rachel had (te grappig; in de serie kon Will Rachel helemaal níet uitstaan). Het stel was toen een jaar lang getrouwd, maar ging in 2005 uit elkaar. Daarna trouwde Brad met Angelina Jolie, tot ze in 2016 van elkaar scheidden.

Jennifer Aniston en Brad Pitt werken samen

Brad en Jennifer zijn samen te zien zijn in een virtueel event waarin Fast Times at Ridgemont High live gespeeld werd. De Amerikaanse komedie, die in 1982 voor het uitkwam, wordt beschouwd als de grondlegger van 'high school comedy'. Brad en Jennifer werkten tijdens de opnames samen met onder anderen Jimmy Kimmel, Julia Robberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook en Sean Penn.

Fast Times at Ridgement High event

Met het virtuele event werd geld opgehaald voor CORE Response, waar Sean Penn co-founder van is. Het event was te zien zijn via Facebook en TikTok op zaterdag 22 augustus en je kon het ook streamen op LiveXLive, maar de volledige video staat nu ook op Youtube!

Kijk hieronder de video van Brad Pitt en Jennifer Aniston waarin ze Fast Times at Ridgemont High naspelen

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs