Cole Sprouse reageert voor het eerst op breuk met Lili Reinhart

De acteur geeft duidelijkheid over hun break-up

Ze ontmoetten elkaar op de set van Riverdale en waren daarna hét jonge celebrity-koppel du moment. Met de nadruk op waren. Afgelopen mei werd bekend dat Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar zijn. De twee acteurs hebben al die tijd weinig tot niets losgelaten over hun liefdesleven. Cole is nu voor het eerst open over de breuk en deelt een bericht op Instagram.

Cole Sprouse over breuk Lili Reinhart

Cole Sprouse deelt een foto van zijn ex-vriendin op het sociale medium. Er was sinds begin dit jaar nogal wat speculatie over of Cole en Lili nog samen waren. De 28-jarige acteur geeft duidelijkheid in de caption.

Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar

"Lili en ik gingen in eerste instantie in januari van dit jaar uit elkaar en besloten permanent een punt achter onze relatie te zetten in maart," schrijft Cole in de Instagrampost. "Wat een ongelofelijke ervaring heb ik gehad. Ik zal altijd het gevoel hebben dat ik geluk gehad heb en zal voor altijd koesteren dat ik de kans had om verliefd te worden."

De acteur benadrukt dat hij hier weinig over wil zeggen, maar dat al het andere dat er gezegd wordt over Lili en hem er niet toe doet. "Ik wens haar niets dan liefde en geluk in het leven." Hij gebruikt het lieve bericht ook nog om Lili's nieuwste acteerklus te promoten: "Haar film komt binnenkort uit! Ik weet zeker dat ze daarin net zo fantastisch is als in alles wat ze doet."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs