Billie Eilish in nieuwe video: "Trump verpest ons land en alles wat ons lief is"

Billie sprak haar fans toe op de Democratische Nationale Conventie

Tijdens de Democratische Nationale Conventie, die dit jaar online plaatsvindt, was Billie Eilish één van de sprekers. De 18-jarige popsensatie sprak zich fel uit tegen Donald Trump en roept haar fans op om te gaan stemmen.

Puinhoop

Billie windt er geen doekjes om: "Ik hoef je niet te vertellen dat alles momenteel een puinhoop is. Donald Trump verpest ons land en alles wat ons lief is. We hebben leiders nodig die problemen als klimaatverandering en COVID aanpakken, in plaats van ze te ontkennen."

Billie lijkt met haar boodschap door te laten schemeren dat ze weet dat Joe Biden niet bepaald een ideale of enthousiasmerende kandidaat is. Ze gooit het daarom vooral op het team dat hij en Kamala zullen samenstellen, wat in de regering misschien nog wel belangrijker is dan de president: "We hebben leiders nodig die vechten tegen systematisch racisme en ongelijkheid. En dat begint met stemmen op leiders die snappen hoeveel er op het spel staat. Leiders die een team samenstellen dat onze normen en waarden reflecteert."

Zwijgen is geen optie

Billie gooit het nogmaals op het belang van het wegstemmen van Trump: "Het begint met stemmen tegen Donald Trump en voor Joe Biden. Zwijgen is geen optie en dit kan je niet aan je voorbij laten gaan. We moeten allemaal stemmen alsof onze levens en de wereld ervan afhangen. Wat dat is zo. De enige manier om zekerheid te bieden over de toekomst, is om er zelf aan bij te dragen. Registreer je alsjeblieft en stem."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs