Joe Jonas heeft z'n haar gebleekt en ja jeetje hij kan het wel hebben

Yes zaddy

Joe Jonas heeft z'n haar witblond gebleekt, en ja, wij vinden het wel wat. Als je bedenkt dat er in Amerika nog hele strenge lockdown-regels gelden, is het niet zo gek dat je op een gegeven moment met je kapsel gaat experimenteren. Miley Cyrus deed dit enkele maanden geleden al toen ze een matje bij zichzelf knipte, waardoor ze ineens hetzelfde kapsel had als Tiger King Joe Exotic.

Joe Jonas is blond

Ook former Disney-collega Joe Jonas is dus voor een hele andere look gegaan. Op Instagram Stories deelt hij een selfie met een gebleekt kapseltje dat doet denken aan Eminem.

Dit is niet de enige major verandering die er in de afgelopen maand voor Joe plaatsvond. Op 22 juli werden hij en zijn vrouw Sophie Turner ouders van dochtertje Willa. De twee zouden dolgelukkig zijn met hun nieuwe leventje. De naam Willa betekent resoluut en beschermer. Fans denken dat deze naam een knipoog is naar Sophie Turner's Game of Thrones-personage Sansa Stark.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sophie Turner en Joe Jonas

Joe en Sophie stapten vorig jaar (stiekem) in het huwelijksbootje. Zij vierden hun bruiloft eerst in Las Vegas en deden het daarna nog een keer dunnetjes over in Zuid Frankrijk. Destijds vertelde Sophie al aan de Britse Glamour wat ze voor haar Joe voelde: "Een groot deel van mijn geluk komt doordat ik met de persoon ben op wie ik verliefd ben, die meer van mij houdt dan van hemzelf en die wil dat ik gelukkig ben." aldus de Game of Thrones actrice. Turner en Jonas hebben de zwangerschap nooit officieel bevestigd, tot na de geboorte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs