Meghan Markle en prins Harry willen nieuw tv-programma maken

Het programma gaat in op women empowerment en raciale ongelijkheid

the duke and duchess of sussex visit canada house
WPA PoolGetty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn sinds hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk druk bezig met het vinden van een nieuwe roeping. Het is duidelijk dat Meghan Markle in ieder geval weer in de mediawereld duikt; ze spreekt de documentaire Elephant in voor Disney+, zoekt naar verluidt een rol in een superheldenfilm en is gevraagd als voice-over van The Simpsons (of ze dat gaat doen is een tweede).

Het ziet ernaar uit dat Meghan iets nieuws gaat proberen binnen de televisiewereld én haar krachten bundelt met haar man Harry. De Britse nieuwssite Mirror weet te melden dat de Hertog en Hertogin van Sussex een nieuw televisieprogramma willen produceren.

Meghan Markle en prins Harry televisieprogramma

Het nieuwe programma zou gaan over twee onderwerpen die zowel Meghan, als Harry erg belangrijk vinden: het women empowerment en raciale gelijkheid. De twee zouden hun idee al aan verschillende televisienetwerken gepitcht hebben.

Meghan Markle over women empowerment en racisme

"Ze willen zich focussen om het empoweren van vrouwen en jonge meisjes in de huidige wereld," zegt een bron aan Mirror. "Ze gaan in op raciale problemen, iets waar Meghan zich altijd veel mee heeft beziggehouden. Ze nemen een politiek standpunt en gaan ook in op feminisme."

Volgens bronnen zal het koppel zelf ook in het programma te zien zijn, hoewel ze on screen geen grote rol spelen. "Het gaat over 'normale' mensen, niet over hen." Meghan en Harry willen het tv-programma zelf produceren. Of en wanneer het programma op televisie komt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs