Stranger Things' Natalia Dyer: "Stop met het seksualiseren van mijn jonge co-sterren"

De jonge acteurs krijgen veel ongepaste comments

Stranger Things-actrice Natalia Dyer vertelt in een interview met The Independent dat ze wil dat mensen ophouden met het seksualiseren van haar jonge co-sterren, waaronder Millie Bobby Brown (16), Finn Wolfhard (17), Gaten Matarazzo (17) en Noah Schnapp (15).

Stop met seksualiseren van Stranger Things-acteurs

We zijn misschien gewend dat we allerlei dingen kunnen zeggen over sterren op tv, maar mensen vergeten nogal eens dat sterren die dingen gewoon kunnen lezen. Als je nagaat dat pre-social media kindsterren als Lindsay Lohan, Britney Spears en Aaron Carter allemaal in zekere mate ontspoord zijn, kun je je niet voorstellen wat het met een jonge celebrity doet als je toegang hebt tot een directe en oneindige stroom aan everyone's freaking opinions.

Natalia Dyer, die Nancy Byers speelt in de succesvolle Netflix-serie, laat in een interview weten dat ze erg beschermend is over haar jongere tegenspelers. "Er zijn zoveel lagen aan de aandacht die je krijgt," zegt Dyer tegen The Independent. "En over het algemeen zie ik veel dingen die hen seksualiseren. Ik heb het gevoel dat ik ze daartegen moet beschermen, ook al zijn het nu geen kleine kids meer, ze zijn tieners." Toen het eerste seizoen van Stranger Things opgenomen werd, was Millie Bobby Brown twaalf jaar oud.

Millie en Finn over seksuele opmerkingen

Millie sprak zich op haar zestiende verjaardag uit in een post op Instagram: "De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest, dat geef ik toe. Er zijn momenten dat ik gefrustreerd raak door de verdraaide feiten, de ongepaste comments, hoe ik geseksualiseerd word en onnodig beledigd word. Dat heeft tot veel pijn en onzekerheid geleid."

Ook Finn Wolfhard heeft zich eerder uitgesproken over hoe hij benaderd en gestalkt wordt door volwassen fans, en ongepaste comments krijgt van volgers. Dus ja, Stranger Things is een leuke serie en deze kids zijn getalenteerd – je mag fan van ze zijn, maar laten we het wel netjes houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs