Katy Perry en Orlando Bloom verwelkomen dochter

Ze hebben een bijzondere naam gekozen voor de kleine

In maar onthulde Katy Perry dat ze zwanger is van haar eerste kindje, dat ze krijgt met haar verloofde Orlando Bloom. We mochten sindsdien genieten van een zoete Instagrampost waarin Katy Perry en Orlando Bloom het geslacht bekendmaken én een video waarin de ongeboren baby een middelvinger opsteekt tijdens de echo. Inmiddels is het zover: de baby van Katy en Orlando is geboren.

Katy Perry bevallen

Katy Perry is recent bevallen van een dochter, zo maken Katy en Orlando bekend via de Instagrampagina van Unicef. De twee celebs zijn ambassadeurs van het kinderfonds en gebruiken het geboortenieuws om geld op te halen voor kinderen die het minder goed hebben dan hun eigen dochter.

Naam baby Katy Perry en Orlando Bloom

Orlando repost het Instagrambericht van Unicef, waarin meteen de naam van zijn pasgeboren dochter wordt onthuld. Deze naam mag in het rijtje bijzondere babynamen van celebrities, vlak achter de namen North West en X Æ A-12 Musk (die wat ons betreft nog steeds op nummer één staat). De kersverse ouders hebben de bijzondere achternaam van Orlando Bloom ingezet om hun creativiteit de vrij loop te laten. Hun baby heet Daisy Dove Bloom.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Katy Perry en Orlando Bloom dochter

"Welkom op de wereld, Daisy Dove Bloom! We voelen ons vereerd om de nieuwe vreugde in het leven van onze ambassadeurs Katy Perry en Orlando Bloom te introduceren," schrijft Unicef op Instagram. Katy en Orlando hebben al met de liefdadigheidsinstelling gesproken en laten het volgende weten: "We zweven op dit moment van liefde en wonder door de veilige en gezonde komst van onze dochter."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs