Bella Hadid open over ziekte van Lyme op Instagram

"Op sommige dagen wil je eigenlijk gewoon verdrinken"

Bella Hadid vertelt op Instagram open over haar ziekte. Het model heeft vanaf haar veertiende last van symptomen die horen bij de ziekte van Lyme. Op haar Instagram Stories legt ze aan haar volgers uit waar ze precies last van heeft. Ze repost verschillende afbeeldingen van diagrammen en infographics over de 'onzichtbare' ziekte, die chef-kok Joudie Kalla deelde op haar account Palestine on a Plate.

Bella Hadid ziekte van Lyme

Op Bella's Instagram Story zien we een lijstje met verschillende symptomen van de ziekte. De 23-jarige geeft door middel van pijltjes aan van welke specifieke dingen zij dagelijks last heeft. Bij haar veroorzaakt de ziekte van Lyme ongemakken als hoofdpijn, verwardheid, slapeloosheid, angsten, gewichtstoename- en verlies en gewrichtspijn. "Elke dag voel ik minstens tien van de symptomen die op dit lijstje staan, al vanaf dat ik veertien ben, maar het werd erger vanaf mijn achttiende," aldus het topmodel.

Daarnaast deelde Hadid een screenshot van Joudie Kalla's Instagrampost over de frustraties die de ziekte van Lyme met zich meebrengt. Zij noemt Lyme een "constant mijnenveld dat niet stopt." Daar voegt ze nog aan toe: "Op sommige dagen wil je eigenlijk gewoon verdrinken, terwijl je je op andere dagen een superheld voelt. Wat ik nu weet is dat ik elke dag neemt zoals die komt en altijd mijn best blijf doen."

Bella Hadid over ziekte

Bella was in 2016 voor het eerst open over haar ziekte. Toen vertelde ze aan People over haar struggles als model met de ziekte van Lyme. "Het leven is niet altijd alleen maar wat je van de buitenkant ziet en het moeilijkste vind ik dat ik word beoordeeld op hoe ik eruit zie in plaats van hoe ik me voel."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs