De 27-jarige dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman deelt een zeldzame selfie

Bella Kidman Cruise blijft doorgaans uit de schijnwerpers

Met alle focus die naar Suri Cruise gaat, vergeten we soms dat Tom Cruise en Nicole Kidman ook kinderen hebben. Nadat Nicole en Tom in 1990 trouwden, adopteerden ze twee kinderen: dochter Isabella Cruise en hun zoon Connor Cruise. Die twee vermijden grotendeels de spotlights en er is niet enorm veel over ze bekend. Hoe ziet de 27-jarige dochter van het iconische ex-koppel er nu uit? Ze deelt een zeldzame selfie op social media.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nicole Kidman en Tom Cruise kinderen

Toen Nicole Kidman en Tom Cruise in 2001 een scheiding aanvroegen, was Nicole ook vrij om uit de Scientology-kerk te stappen. Bella en Connor volgden in de voetstappen van hun vader en bleven bij de organisatie – zij zijn opgevoed als Scientologists.

Sinds de scheiding gaan er constante geruchten dat Nicole geen contact meer met haar twee oudste kinderen zou hebben. In een interview met The Sun in 2019 vertelde ze echter dat ze nog steeds onvoorwaardelijke liefde voelt voor haar kinderen: "Zij hebben de keuze gemaakt om Scientologist te zijn. Het is aan mij als ouder om altijd onvoorwaardelijke liefde te blijven geven. Het gaat erom dat ze weten dat ik er ben als er iets is, om van ze te houden en om ze te steunen." In 2006 trouwde Nicole met country-zanger Keith Urban, met wie ze twee dochters kreeg, zij zijn nu 12 en 9.

Bella Kidman Cruise

De 27-jarige Bella noemt zichzelf op Instagram Bella Kidman Cruise en heeft een kledinglijn met de naam BKC, naar haar initialen. Het lijkt er dus op dat de beef met haar moeder niet al te ernstig is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs