Maxime Meiland heeft nieuwe liefde

Haar nieuwe vriend Leroy voelt zich al helemaal thuis bij de Meilandjes

Maxime Meiland heeft een nieuwe vriend! Dit bevestigt haar vader Martien aan RTL Boulevard. Haar nieuwe vlam heet Leroy Molkenboer en is al helemaal opgenomen in de familie Meiland. Zo vertelt Martien tegen RTL Boulevard: "Leroy is echt een onwijs leuke jongen. Buiten dat hij er goed uit ziet is hij zo aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze familie."

Maxime Meiland nieuwe vriend

Leroy is ook betrokken bij Chateau Meiland, de reality serie van de Meilandjes. Hij is cameraman en was in Frankrijk om de leader van het programma op te nemen. Maxime's nieuwe lief voelde zich meteen thuis bij zijn schoonfamilie, weet Martien ook nog te vertellen. "De eerste avond zaten we na de opnames nog even te wijnen en toen vertelde hij tegen Erica dat het voelde alsof hij in een warm bad terecht was gekomen. Nou dat is natuurlijk super leuk om te horen, zo snel al."

Maxime heeft inmiddels ook een foto gepost op haar Instagram met een foto van de happy family. Officiëler wordt het niet!

Seizoen 4 Chateau Meiland

Vanaf volgende week is de familie Meiland weer te volgen in het vierde seizoen van Chateau Meiland. Dit seizoen zal helemaal in het teken staan van het verkopen van hun Chateau in Frankrijk en het terug verhuizen naar Nederland. Dit gaat - zoals alles in de afgelopen tijd - natuurlijk net iets anders met de komst van de coronacrisis. Ze moesten veel gasten afzeggen, iets wat ook effect zal hebben op het verdere verloop en de verkoop van hun prachtige kasteel.

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus te zien op maandag en donderdag bij SBS 6.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs