Damian van Love Is Blind is gespot met Francesca van Too Hot To Handle

Maar waar is Gianina in dit verhaal?!

De verschillende datingshows van Netflix beginnen nu wel heel erg door elkaar heen te lopen; Damian Powers, een van de mannen die deelnam aan Love Is Blind, is gespot met Francesca Farago een van de deelneemsters van die andere Netflix' show Too Hot To Handle.

Damian Powers en Giannina Gibelli Love Is Blind

Maar wacht, Damian was toch nog met Giannina Gibelli? De twee zouden eigenlijk trouwen in de show, maar Damian durfde het – geheel terecht toch niet aan met de onvoorspelbare Giannina. Zij nam de benen toen ze dit hoorde, wat resulteerde in een van de meest dramatische achtervolgingen in de recente reality-tv geschiedenis. Uiteindelijk vonden de twee elkaar toch weer terug en hebben ze sindsdien een relatie, zo bleek uit de reünie.

Francesca Fargo en Damian Powers samen gespot

Francesca heeft recent een zeer publieke break-up gehad met haar reality-partner Harry, en nu lijkt het erop dat er een crossover plaatsvindt tussen de twee populaire shows. Damian en Francesca zijn namelijk hand in hand gespot in Los Angeles. Op foto's in handen van E! Online is te zien dat een schaars geklede Francesca zich vastklampt aan Damians arm, onderweg naar een etentje met onder meer advocaat Alex Ion en TikTok-bekendheid Mitchell Crawford. Waar Damian's liefje Giannina was, is onbekend. Zou het over en uit zijn tussen de twee?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry Jowsey en Francesca Fargo uit elkaar

Het lijkt er op dat Francesca dus genoeg afleiding heeft na haar breuk met Too Hot To Handle deelnemer Harry Jowsey. In juni werd bekend dat het stel uit elkaar was, iets wat we niet zo snel verwachtten nadat ze zich in de reünie-aflevering van de reality serie nog 'op een speelse manier' - Harry kwam met een snoepring - verloofden. Ook Harry gaat weer door met zijn leven, hij wordt gelinkt aan een van de beste vriendinnen van Kylie Jenner; Stassy Karanikolaou.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs