Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry verwelkomen dochter

De zanger onthult ook meteen de naam van het meisje en die is bijzonder!

Ed Sheeran is vader geworden. Dit laat hij weten op zijn Instagram- iets wat al best bijzonder is, want hij en zijn vrouw Cherry zijn erg gesteld op hun privacy en geven niet vaak een inkijkje in hun leven.

Ed Sheeran dochter

Hij begint zijn post met: "Hallo! Een snel bericht van mij, omdat ik persoonlijk nieuws heb dat ik met jullie wil delen... Vorige week beviel Cherry, met de hulp van een geweldig verloskundigenteam van onze prachtige en gezonde dochter." Hij onthult hierbij ook meteen haar naam: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. De kersverse ouders zijn helemaal hoteldebotel, zo laat Sheeran nog in zijn post weten. "We zijn zo verliefd op haar. Zowel moeder als baby doen het geweldig en we zijn in de wolken." Hij eindigt zijn post met een serieuze noot, want hij zit niet te wachten op fotografen en vraagt hij iedereen de privacy van zijn gezin te respecteren.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ed Sheeran koopt huizen

Dat Sheeran niet van pottenkijkers houdt werd al eerder duidelijk. Eerder werd bekend dat hij de huizen om zijn villa heen allemaal heeft opgekocht; dit nadat hij klachten kreeg van zijn buren over het feit dat hij een zwembad had aangelegd en voor veel overlast zorgde in de buurt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stukje bij beetje kocht hij huizen in het Britse Framlingham om zich heen. Het begon in 2012 met zijn eigen villa en de twee woningen daarnaast. In 2017 kwam daar de woning van een buurvrouw bij die bij de gemeente had geklaagd over de zanger. Vorig jaar kocht hij weer een huis in de buurt. Wat de zanger met de woningen doet is niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs