Exclusive: Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees verwachten een kindje

Dat maakt Yuki bekend in zijn column in de gloednieuwe Glamour

lizzy van der ligt zwanger
Yuki en Lizzy

Het zal je niet ontgaan zijn dat het september-nummer van Glamour een nummer vol feest is. We vieren niet alleen onze vijftiende verjaardag met drie prachtige covers, maar mogen ook héél mooi nieuws delen: er is een Glamour-baby op komst! Onze langstzittende columnist Yuki Kempees en zijn verloofde Lizzy van der Ligt verwachten een kindje!

Lizzy van der Ligt zwanger

In een column in onze speciale Birthday Issue deelt Yuki openhartig hun verhaal en de weg naar zwangerschap, die intens en soms ook verdrietig was. Het prachtkoppel probeert al langer zwanger te worden, wat keer op keer niet wilde lukken. Dit is ook de reden dat er eerst gezinsuitbreiding kwam in de vorm van puppy Kuma. Maar dan: "'Wat?' stamel ik verbaasd. 'Ja' zegt ze, terwijl ze begint te huilen. 'Yuk, ik ben zwanger…'"

Glamours september-nummer

Lees het emotionele verhaal in het september-nummer van Glamour! Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online, zonder verzendkosten! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

Deze maand vieren we ons vijftien-jarig bestaan met drie covers: op de modecover straalt Oumayma Elboumeshouli, stylist en influencer. De beautycover wordt gesierd door model Jewaria Gazaele Luu, die met zowel haar uiterlijk als haar innerlijk de modewereld bestiert. Op onze opiniecover Naomie Pieter, een van de belangrijkste gezichten en stemmen van de Black Lives Matter- en Black Queer & Trans Resistance-beweging.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs