Travis Scott bevestigt samenwerking met McDonald's

Naast dat zijn favoriete gerecht verkrijgbaar is, heeft de rapper ook kleding voor de fastfoodketen ontworpen

Het gerucht ging al een tijdje rond, maar het werd nooit officieel bevestigd. Tot nu! Travis Scott kondigt op zijn Twitter aan dat hij een samenwerking aangaat met fastfoodketen McDonald's. In een tweet schrijft hij: "CACTUS JACK FOR MCDONALD'S" met een foto van het Cactus Jack logo (het merk van Scott) gemaakt van de iconische Franse frietjes van McDonald's.

Travis Scott en McDonald's samenwerking

De rapper is zo dol op Quarter Pounders dat de fastfoodketen ze van 8 september tot 4 oktober tijdelijk naar de rapper vernoemt. In Amerika kun je dan het speciale Travis Scott Meal bestellen. Wat je dan krijgt? Een Quarter Pounder met kaas, bacon en sla, frietjes met BBQ saus en een Sprite – zijn favoriete bestelling.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

McDonald's x Cactus Jack

Scott zegt zelf over de samenwerking: "Het is fantastisch om de Cactus Jack x McDonald's samenwerking op te zetten. We brengen hiermee twee iconische werelden samen. Het was belangrijk voor mij om hier ook een goed doel aan te verbinden en ik kan niet wachten om mensen te laten zien wat we hiermee kunnen." Scott en McDonald's zullen goede doelen steunen tijdens de maand van hun samenwerking.

Travis Scott McDonald's kledinglijn

Op de onderstaande gelekte beelden is vast een preview te zien hoe het design eruit komt te zien. De geruchten gaan dat het – want hoe zonde zou dat zijn – niet alleen bij een speciaal menu blijft, maar dat Travis met zijn merk Cactus Jack ook een speciale Maccie-themed kledinglijn uit zal brengen. Volgens geruchten is er een lijn in de maak die alleen zal bestaan uit kleding en geen sneakers.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs