Sam Asghari reageert voor het eerst op ophef rondom zijn vriendin Britney Spears

"We hebben meer mensen zoals zij nodig"

Voor Sam Asghari, de vriend van zangeres Britney Spears, is de maat vol. Hij heeft het gehad met alle online commentaren die zijn vriendin op Instagram krijgt en reageert publiekelijk op één van die comments.

Vriend Britney Spears reageert op ophef

Canadese scenarioschrijver Kelly Oxford plaatste een comment op één van Britneys Instagramposts. Ze liet weten dat ze het niet meer aan kan zien. "Britney's account is te eng geworden voor me," schrijft ze. Britney's vriend reageert op haar opmerking en uit voor het eerst sinds de #FreeBritney movement zijn mening over de kwestie.

De 26-jarige reageert verontwaardigd op Kelly Oxfords opmerking. "Wat is er zo eng aan dat de grootste popster ter wereld gewoon zichzelf is (authentiek, grappig, bescheiden) zonder ook maar iets te geven om andermans mening? We hebben meer mensen zoals zij nodig en minder Karens. Trouwens, Instagram heeft zo'n tien jaar geleden een knopje uitgevonden die je kunt indrukken waardoor je iemand niet langer volgt."

#FreeBritney

Fans maken zich nu al een paar maanden zorgen om de zangeres. Britney heeft de afgelopen twaalf jaar geen controle gehad over haar eigen financiën, bezittingen, agenda of muziek. Dit is door de rechter bepaald vanwege haar mentale gezondheid. Fans denken bij het zien van Britneys opvallende social media-video's dat er meer aan de hand is. Sommigen zijn ervan overtuigd dat Britney wordt gedrogeerd en gemanipuleerd - een complottheorie waarvoor verder geen enkel bewijs is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Britney Spears reactie #FreeBritney

Zelf verzekert de zangeres haar fans ervan dat ze zich geen zorgen hoeven maken en zegt ze dat dit is hoe ze écht is. "Ik begrijp dat sommige mensen mijn berichten niet leuk vinden of ze zelfs niet begrijpen, maar dit ben ik als ik blij ben. Dit is hoe ik echt ben. Ik wil mensen inspireren om hetzelfde te doen en gewoon jezelf te zijn zonder anderen steeds te willen pleasen. Dat is de sleutel tot geluk!"

Britney Spears onder curatele

Britney staat al twaalf jaar lang onder curatele. Dit betekent dat ze geen enkele beslissing op het gebied van financiën of andere belangrijke dingen zelf mag nemen en dat ze onder toezicht staat van haar vader en haar curator. Eerder probeerde Britney's moeder haar al te 'bevrijden' door via de rechtbank het curatorschap over te nemen, maar dit mislukte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs