'Cara Delevingne en Halsey zijn casual aan het daten'

Dus Cara is aan het daten met de ex van de huidige vriend van Cara's ex Ashley en mijn hoofd ontploft

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn niet langer samen. Ashley Benson heeft nu een relatie met G-Eazy. G-Eazy was samen met zangeres Halsey. En het ziet er nu naar uit dat Halsey en Cara Delevingne aan het daten zijn. Volg je het nog?

Cara Delevingne en Halsey

Deze 'Jouw Vrouw Mijn Vrouw'-situatie met exen geeft een gloednieuwe betekenis aan een liefdeskwartet. Als we nieuwssite The Sun moeten geloven, hebben de beroemdheden alle vier een ex die aan het daten is met de ex van hun huidige lover. Niets verbaast ons meer in 2020.

Cara Delevingne en Halsey relatie

Het topmodel en de zangeres verschenen eerder samen in Halsey's video van Nightmare. Volgens verschillende bronnen zijn Cara Delevingne en Halsey (die, om het nog ingewikkelder te maken, eigenlijk Ashley heet) nu casual aan het daten.

"Cara en Halsey zijn de afgelopen weken samen geweest en hebben het gewoon heel gezellig met z'n tweetjes," meldt een bron die Cara goed kent. "Het is heel casual. Ze hebben er allebei geen behoefte aan om op dit moment vast te zitten aan iets en vinden het prima om ook met andere mensen te daten."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cara Delevingne en Halsey over Ashley Benson en G-Eazy

De bron laat weten dat de beroemdheden het niet ongemakkelijk vinden dat hun exen een relatie hebben. "Ze vinden het eigenlijk gewoon grappig dat hun exen op dit moment samen zijn. Ze koesteren geen wrok," aldus de insider. Cara zelf maakte eerder al duidelijk dat ze haar ex het beste wenst. Ze reageerde op Instagram op de haatreacties die Ashley Benson kreeg nadat ze gespot werd met G-Eazy. "Het is nu belangrijker dan ooit om liefde te verspreiden en niet haat," aldus Cara. "Houd alsjeblieft op met te haten op Ashley. Jullie weten niet hoe het echt zit. Dat weten wij twee alleen maar en zo hoort het ook."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs