It's official: Jacob Elordi en Kaia Gerber zoenend gespot

Fotografen hebben het stel gespot tijdens hun dagelijkse rondje boodschappen

Dankzij de release van The Kissing Booth 2 hebben we weer kunnen genieten van Jacob Elordi (a.k.a. Noah Flynn) on screen. Hoewel hij in de film het liefje van hoofdrolspeler Joey King (Elle Evans in The Kissing Booth) moet spelen, is hij in het echte leven niet meer met haar samen. Begin vorige maand werd hij door een fan hand in hand gespot met topmodel Kaia Gerber, maar er was nog weinig bekend over de twee als item. Nu zijn ze opnieuw op straat gespot, en dit keer zijn de foto's een stuk duidelijker.

Jacob Elordi en Kaia Gerber

Eerder dachten (of beter gezegd: hoopten) fans nog dat Kaia Gerber en Cara Delevingne samen zijn, nadat de twee matching tattoo's namen van een woordspeling op het woordje 'soulmate'. Het lijkt erop dat er geen romance is opgebloeid tussen de twee. Cara Delevingne zou nu aan het daten zijn met Halsey. En Kaia Gerber is meerdere keren samen gezien met The Kissing Booth-ster Jacob Elordi.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jacob Elordi en Kaia Gerber relatie

Jacob en Kaia werden vorige week voor het eerst samen gespot, toen ze twee dagen voor Kaia's verjaardag uit eten gingen. Inmiddels zijn de 23-jarige acteur en het 19-jarige model opnieuw samen gezien, dit keer terwijl ze hand in hand over straat liepen. Fans zagen het koppel in New York en deelden dit nieuws met de rest van de wereld via Twitter.

Jacob Elordi Kaia Gerber foto

"Ik zag net Jacob Elordi en Kaia Gerber op date in New York en wat zijn ze mooi samen," schrijft een Twitteraar. Een andere fan kwam met fotobewijs van de date. Op de foto zien we Kaia - die sinds vorige week een felroze coupe heeft - en Jacob hand in hand lopen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kaia Gerber en Jacob Elordi zoenend gespot

Dat Kaia en Jacob officieel een item zijn is nu zeker duidelijk. De twee zijn zoenend gespot terwijl ze een rondje boodschappen aan het doen waren, zo is te zien op foto's in handen van E! Online. Volgens bronnen hebben de twee het heel gezellig met elkaar en wijken ze niet van elkaars zijde. Ook Kaia's ouders zouden blij zijn met Jacob. One big happy family!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs