Sofia Richie en Jaden Smith (ja, de ex van Kylie) hand in hand gespot op het strand

Het lijkt verdomme wel een soap

Sofia Richie (de ex van Scott Disick) is flirty, knuffelend en hand-vasthoudend gespot met Jaden Smith (de ex van Kylie Jenner). De twee celebrity kids werden vastgelegd op het strand. Sofia en Jaden hadden als jonkies in 2013 al even verkering.

De Kardashian-Jenner crew is dol op recyclen

Daten is lastig in deze tijd – voor iedereen. Laat staan als je een wereldberoemde jonge ster bent. Dan is het natuurlijk handiger als je alles gewoon binnen een kleine kring houdt; even kijken of er in je ex-schoonfamilie nog leuke exen rondlopen die je kan recyclen. De Kardashian-Jenners doen het maar al te graag, zo bleek toen Kylie werd gespot met een ex van Jordyn Woods en Kendall full-on verkering heeft met, euh, ja, een andere ex van Jordyn Woods. En vergeet niet het ingewikkelde liefdesweb waar Kylie, Tyga, Blac Chyna en Rob Kardashian in verstrengeld raakten.

Het lijkt verdomme wel een soap

De familie produceert verhaallijnen waar zelfs de scriptschrijvers van GTST niet op zouden komen. De 22-jarige Sofia Richie (de dochter van Lionel Richie) was het veel jongere vriendinnetje van Scott Disick (37), de ex van Kourtney Kardashian. Die twee zijn sinds een tijdje uit elkaar, ook al waren er zelfs in de afgelopen weken nog regelmatig geruchten dat het tóch weer aan zou zijn tussen het koppel. Nu lijkt het erop dat Sofia zich over Scott heen heeft weten de zetten met Jaden. De foto's zijn te zien bij The Shade Room – oordeel zelf.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs