Kris Jenner over einde KUWTK: 'Khloé is nog niet gestopt met huilen over het nieuws'

Kris zegt dat dit het goede moment is om te stoppen

We moeten het nieuws dat Keeping Up With The Kardashians na veertien jaar en twintig seizoenen stopt natuurlijk nog even allemaal laten bezinken. Maar ook de Kardashians zelf hebben het er nog moeilijk mee, zo vertelt Kris in een radio interview met Ryan Seacrest. Bij hen moet het nieuws ook nog landen.

Kris Jenner over stoppen KUWTK

Volgens Kris voelt de familie zich dankbaar voor alle momenten die ze in de serie hebben meegemaakt. Kris noemt het zelfs de beste home video's die je kan hebben. "Ik werd vanochtend wakker en was om vijf uur in de sportschool met Kim en Khloé en we zaten daar maar en zeiden, 'Wow, wat was dit een avontuur'."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kris over KUWTK

Een specifieke reden voor het stoppen met KUWTK is er niet, volgens Kris. "Het is gewoon het goede moment. Het getal 20 klonk, nou ja voordat 2020 begon, als een mooi getal om te stoppen. Het is voor ons allemaal een goed moment om te kijken waar we staan en het iets rustiger aan te doen. Niet op professioneel gebied, maar wel om te kijken wat de volgende stappen zijn."

KUWTK stopt, Khloé vindt het moeilijk

Kris vertelt in het interview ook dat één familielid het er wel heel erg moeilijk mee heeft. Spoiler: het is Khloé. "We hebben het de crew gisteren verteld en dat was natuurlijk heel emotioneel, maar Khloé heeft het er echt het moeilijkst mee. Ze is niet gestopt met huilen sinds we het nieuws bekend maakte. Ze is er zo lief en emotioneel over."


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs