TikTok in de ban van dit fragment van Meghan Markle in 90210

Had jij haar al gespot?

Na haar huwelijk met prins Harry en de bijbehorende intrede in het Britse koningshuis, moest Meghan Markle haar acteercarrière al gauw aan de wilgen hangen. De brunette was bij het grote publiek bekend als Rachel Zane uit de hitserie Suits en niet veel later doken er beelden van haar op als "koffermeisje" in Deal Or No Deal, een Amerikaans spelprogramma dat veel weg heeft van Miljoenenjacht. Nu gaat er opnieuw een fragment van Meg viral op TikTok, want wist jij dat ze een mini-rol had in de serie 90210?

Meghan Markle 90210

90210-fans zullen zich herinneren dat de show een vervolg is op de nineties-serie Beverly Hills 90210, met your typical high school-verhaallijn; we volgen het leven van Annie (Shenae Grimes) en haar broer Dixon (Tristan Wilds) die Kansas voor Beverly Hills verruilden en een start maken op een nieuwe high school– waar hun vader overigens ook de directeur van is. Je kent het wel.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan was slechts twee afleveringen te zien in de show als Wendy, maar de scènes waarin ze speelde zijn nu opnieuw opgedoken op TikTok. Te zien is hoe Annie over de parkeerplaats loopt en haar crush Ethan, een van de hoofdpersonages uit de show, in een auto ziet zitten. Een paar seconden later ziet ze dat hij niet alleen is; een medestudent is, laten we zeggen, niet direct zichtbaar en met héél andere dingen bezig, if you know what I mean. De oplettende kijker ziet dat het Meghan is, maar knipper je twee keer met je ogen, dan heb je het gemist. Je ziet het fragment hieronder.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@kileyysummer

Not Megan Markle, the royal duchess of Sussex her self, during her first big break I’m dead #fyp #foryou #comedy #meganmarkle #royal #4u #harrystyles

♬ can't stop laughing - Unknown

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs