Gravin Eloise van Oranje in openhartig interview: 'Negatieve reacties doen mij niets meer'

De Gravin gaat in gesprek met Robbert Rodenburg in zijn serie Open Kaart

eloise van oranje en robbert rodenburg
Robbert RodenburgYouTube

Gravin Eloise van Oranje is op dit moment het gesprek van de dag in de roddelbladen. Zo werd ze laatst op de foto gezet toen ze een sigaretje aan het roken was, wat voor een enorme stortvloed aan negatieve reacties zorgde. Pure onzin, want láát die meid toch gewoon leven. Het maakt de royal er niet minder populair op: ze heeft een openbaar Instagram-account en staat goed in contact met haar publiek, iets wat we eerder niet kenden van een lid van de Koninklijke familie. Ze doet niet vaak interviews, maar voor Robbert Rodenburg maakt ze een uitzondering: hij sprak haar in zijn serie Open Kaart. Dat leverde een openhartig gesprek waarin ze onder meer praten over hoe het is om onderdeel te zijn van de Koninklijke familie en haar liefdesleven.

Interview Eloise van Oranje

Het interview begint met een vraag aan Eloise, of ze het als een beperking of verrijking ziet dat ze lid is van de Koninklijke familie. Daar antwoordt ze op: "Dat is gewoon wie ik ben, ik ga er gewoon in mee. Ik zie het sowieso niet als iets negatiefs en het is ook niet zo dat ik mezelf beter zie dan anderen."

Wel levert het vaak negatieve reacties op van mensen, iets waar Eloise zich ook wel bewust van is. "Er worden vaak wel dingen gezegd over dat we veel geld hebben en over belastingen en zo. Maar negatieve reacties doen mij eigenlijk niks meer, ik heb er wel meer om leren gaan. Ik denk eigenlijk een beetje van jij wil de tijd nemen in je dag om mij aandacht te geven, doe je ding."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Liefdesleven Eloise van Oranje

Ook bespreekt ze haar date-leven met Robbert, iets wat nogal ingewikkeld ligt. "Ik heb geen vriendje, maar heb het wel heel gezellig met iemand." Op de vraag wat haar type dan precies is zegt ze: "Ik heb geen type en ik vind innerlijk oprecht echt belangrijk. Het kan je echt maken of kraken. Je moet gewoon respect hebben en lief zijn voor anderen." aldus Eloise.

Het interview met Eloise kijk je hier

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs