Kim Kardashian reageert op kritiek op nieuwe Skims maternity lijn

Onder anderen Jameela Jamil heeft iets te zeggen over Kim's nieuwe lijn

Kim Kardashian kondigde dit weekend op Instagram aan dat ze met haar shapewear merk Skims een maternity lijn uitbrengt. Niet lang daarna druppelden de eerste kritieken binnen, want vrouwen moeten tijdens hun zwangerschap toch niet hoeven denken aan hun (veranderende) vormen?

Kritiek Skims maternity lijn

Een van deze kritieken kwam van actrice Jameela Jamil. Zij reageerde via Twitter op de aankondiging: "Het zou zo cool zijn als zwangere mensen gewoon zwanger mochten zijn en groter mochten worden en ze zich niet opgelaten hoeven te voelen over hun veranderende lichaam. Ze moeten gewoon kunnen genieten van het wonder in hun lichaam en zich geen zorgen maken of schamen over het feit dat hun lichaam verandert voor een fantastische reden."

Kim Kardashian reageert op kritiek zwangerschapslijn Skims

Kim komt zelf ook met een reactie op deze kritieken en laat op Twitter weten dat de shapewear niet bedoeld is om het lichaam slanker te maken, maar om ondersteuning te bieden aan de lichamen van zwangere vrouwen. "Aan iedereen die problemen heeft met maternity shapewear, en als je nog nooit zwanger bent geweest weet je waarschijnlijk niet hoe het voelt om – zoals ik en miljoenen vrouwen met mij hebben gedaan – al dat gewicht voor zolang te dragen. De maternity wear is om te ondersteunen en niet om af te slanken."

Daar voegt Kardashian ook nog aan toe dat de stof van deze lijn anders is en het doel heeft om steun te geven aan de buik en onderrug. Daarnaast vertelt ze dat ze deze lijn heeft ontwikkeld op verzoek van tienduizenden vrouwen die naar Skims zijn gestapt en omdat Kim zelf ook wilde dat ze dit tijdens haar zwangerschap zou hebben gehad.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs