Cardi B vraagt scheiding aan na drie jaar huwelijk met rapper Offset

Nadat ze in 2018 weer bij elkaar kwamen lijkt het nu echt voorbij te zijn tussen de rappers...

Rapper Cardi B heeft na drie jaar huwelijk met haar man en rapper Offset een scheiding aangevraagd. Dit meldt People. Hiervoor is ze afgelopen dinsdag naar een rechtbank in Atlanta gegaan, omdat haar huwelijk met Offset – waarmee ze ook dochtertje Kulture heeft – 'niet meer te herstellen' is en er 'geen kans is dat dit nog goedkomt' nadat Cardi er opnieuw achter kwam dat hij vreemd is gegaan.

Cardi B en Offset uit elkaar

In 2018 was er ook al sprake van een breuk, om dezelfde reden. Toen heeft Cardi B er toch voor gekozen bij haar man te blijven. In een interview met Vogue liet ze destijds weten waarom ze toch besloot te blijven: "Toen mijn man en ik problemen kregen – hij ging vreemd – en ik besloot bij hem te blijven, waren er een hoop mensen heel boos op me," vertelde Cardi. "Maar dat is het echte leven. Als je van iemand houdt, maar jullie zijn niet (meer) samen en iedereen zegt dat je niet terug naar diegene moet gaan, ben je niet gelukkig van binnen. Tot je er samen over praat en besluit de relatie nog een kans te geven. Maar dan valt iedereen over je heen en zeggen ze: 'Hoe kan je dit doen?' Mensen die al jaren getrouwd zijn, weten dat ruzies niet gaan over of je de koelkast open hebt laten staan, maar over echte dingen. Inclusief dit."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Offset en Cardi B scheiding

Helaas heeft het toch niet mogen baten en is het stel nu alsnog uit elkaar. Volgens Entertainment Tonight wordt de scheiding op 4 november behandeld door de rechter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs