Is Gigi Hadid bevallen? Dit lieve briefje van Gigi's vader doet vermoeden van wel

Nadat Gigi's vader Mohamed een té schattig gedichtje deelde, denken fans nu dat baby Hadid-Malik al is geboren

Dat het kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik binnen niet al te lange tijd geboren zal worden viel al af te leiden uit Gigi's enorme buik op haar prachtige zwangerschapsfoto's. Nu vermoeden fans dat het kindje al geboren is. De reden? Opa Mohamed Hadid postte een klein gedichtje voor zijn kleinkind op Instagram, maar in alle haast verwijderde hij die post weer. Heeft hij nieuws gelekt dat nog niet naar buiten mocht?

Gedicht baby Gigi Hadid en Zayn Malik

Volgens Page Six schreef Mohamed Hadid een lief gedichtje voor baby Malik-Hadid. "Hallo lief kleinkind, ik ben het, mijn hart zo blij als het maar zijn kan," schreef hij in een handgeschreven gedicht dat hij woensdag op Instagram plaatste. "Ik wens je de zon en de maand, ik wens voor jou een gelukkige tijd. Weet dat opa hier altijd is, ik zal alles voor je doen, altijd, mijn schat."

Gigi Hadid en Zayn Malik baby

Na dit bericht speculeerden fans dat het kindje van Hadid en Malik misschien al geboren zou zijn, maar daar had Mohamed – net voordat hij de Instagram post weer verwijderde – een antwoord op. Op een reactie van een fan die zich afvroeg of de baby al geboren was antwoordde hij zelf: "Nee nog niet." – maar waarom zou hij de post dan zo vlug verwijderen? Misschien om de stroom aan comments tegen te gaan, maar misschien omdat hij een boze dochter aan de lijn had.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid bevallen

Toch zijn er ook andere berichten die ons laten twijfelen. Zayn's producers van MakeYouKnowLove zouden volgens PopCrush in hun Instagram stories hebben gezegd dat ze ooms waren geworden, iets wat ze later weer terugtrokken. Ook Gigi's zus Bella wijdde een post aan de baby en haar liefde voor Hadid en Malik. Bij een foto van haar en Gigi schreef ze: "Er zijn twee buns in the oven: die van mij is van een burger en die van Gigi is van Zayn. Ik hou zoveel van jullie, ik kan niet stoppen met huilen." Wat er op zou kunnen duiden dat Gigi aan het bevallen was toen Bella de post maakte.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is dus nog een beetje gissen, maar als het kindje er al is zijn wij superblij voor het stel en hopen we snel een glimp van de liefdesbaby op te vangen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs