Penn Badgley is vader geworden van zoon

Dit laat zijn vrouw Domino Kirke weten via haar Instagram

celebrity sightings in new york city   september 05, 2018
UMV/Star MaxGetty Images

Vrolijk babynieuws voor Gossip Girl en You acteur Penn Badgley. Hij en zijn vrouw Domino Kirke zijn ouders geworden van een zoon, dit maakt Domino bekend in haar Instagram stories. Hoe de spruit heet is nog niet bekend, maar ze laten wel weten dat het kindje gezond is en het goed maakt.

Penn Badgley krijgt zoon

In februari maakte het stel bekend dat ze in verwachting waren, nadat ze twee miskramen hadden gehad. Domino deelde destijds op Instagram dat ze haar zwangerschap daarom heel anders ervaarde. "Na twee miskramen stonden we op het punt om het op te geven. Ik vertrouwde mijn lichaam niet meer en begon te accepteren dat het niet meer ging gebeuren," waren haar woorden op het social media-platform. Aan haar ongeboren kindje schreef ze: "Je leert ons nu al hoe we in het moment moeten leven, op een manier die we nog niet kenden. Dankjewel."

Zoon uit vorige relatie

Ze blikte in de post ook terug op haar vorige zwangerschap. Eerder had ze een relatie met Morgan O'Kane. Samen hebben ze een zoon van 12 jaar. "Toen ik op mijn 25e in verwachting was, wist ik niets," aldus Domino, die inmiddels verloskundige is. "Nu ik tien jaar ervaring heb, koester ik de geboortegemeenschap en de kennis die ik heb."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Penn Badgley vrouw

Penn en Domino leerden elkaar in 2014 kennen. Ze trouwden in 2017, nadat ze drie jaar een relatie hadden. Hun leven samen houden ze zoveel mogelijk uit de schijnwerpers, zoals Penn dit ook deed met zijn ex Blake Lively. Af en toe verschijnt er een lieve foto op Instagram, maar ze gaan bijvoorbeeld bijna nooit samen naar première.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs