Kulture (dochter van Cardi B) heeft ruim half miljoen volgers op Instagram na 2 dagen

Haar moeder Cardi deelt filmpjes en foto's van het meisje gekleed in roze jurkjes

De tweejarige dochter van Offset en Cardi B heeft een Instagram pagina. Kulture heeft binnen twee dagen meer volgers dan wij bij Glamour bij elkaar; het meisje kan nu al rekenen op ruim 655.000 mensen die haar leven willen volgen via Instagram. Ook het platform heeft haar zegen gegeven: Kulture heeft het befaamde blauwe vinkje bij haar naam.

Instagram dochter Cardi B en Offset

Het account van Kulture @kulturekiari– dat wordt bijgehouden door haar moeder Cardi B – bevat filmpjes en foto's van het meisje gekleed in roze jurkjes en met een Louis Vuitton-tas aan haar arm. Precies wat je zou verwachten bij de dochter van de WAP-rapster.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cardi B en Offset gaan scheiden

Helaas is er op dit moment geen sprake van een happy family in het gezin van Cardi B en Offset. Vorige week werd bekend dat ze uit elkaar gaan na een huwelijk van drie jaar. Reden hiervoor is dat Offset opnieuw vreemd is gegaan. Hun relatie is, zoals Cardi aan de rechtbank in Atlanta vertelde, niet meer te herstellen. Ze liet weten dat het er niet meer naar uitziet dat het nog goedkomt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cardi B interview Vogue

Het huwelijk tussen Cardi en haar ex-man stond eerder onder druk, toen bekend werd dat hij vreemdging. De eerste keer besloot Cardi wel bij haar man te blijven. In een interview met Vogue vertelde ze toen waarom ze ervoor koos wel bij hem te blijven. "Toen mijn man en ik problemen kregen – hij ging vreemd – en ik besloot bij hem te blijven, waren er een hoop mensen heel boos op me," vertelde Cardi. "Maar dat is het echte leven. Als je van iemand houdt, maar jullie zijn niet (meer) samen en iedereen zegt dat je niet terug naar diegene moet gaan, ben je niet gelukkig. Tot je er samen over praat en besluit de relatie nog een kans te geven."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs