Cardi B onthult wat de echte reden is van scheiding met Offset

"Ik heb geen enkele traan gelaten"

Sinds bekend werd dat Cardi B en rapper Offset gaan scheiden, ging de geruchtenmolen overtoeren draaien. Een hoop fans denken dat hij (opnieuw) is vreemdgegaan. Anderen speculeren dat hij niet alleen een ander heeft, maar ook nog een kindje met diegene verwacht. Cardi B heeft genoeg van alle roddels over de vader van haar dochter Kulture en besluit de geruchten de kop in te drukken.

Cardi B scheiding Offset

Cardi B ging live op Instagram om haar volgers uit te leggen hoe het zit. "Ik wil dat jullie weten dat ik geen enkele traan heb gelaten," vertelt de rapper. "Het gaat goed met me." Ze benadrukt dat je artikelen die beweren dat Offset weer is vreemdgegaan niet moet geloven. "Er zijn geen bronnen, dus hou op met die onzin."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reden scheiding Cardi B Offset

"Mijn scheiding heeft niets te maken met dat gedoe van vroeger. Het is niet omdat iemand is vreemdgegaan," gaat Cardi B verder. Wat dan wel de reden is waarom Cardi B besloot een punt achter haar relatie te zetten? "Het was niets geks. Soms groeien mensen gewoon uit elkaar," legt ze uit. "Ik ben vier jaar met deze man samen geweest. We hebben een kind samen. Ik vorm een gezin met hem. Soms ben je het gewoon moe om steeds discussies te voeren."

Ze gaat verder: "Ik was het helemaal zat om constant ruzie te maken. Ik was het zat om het niet met elkaar eens te zijn. Als je het gevoel hebt dat het niet meer is zoals het was, dan ga ik liever gewoon weg voordat hij misschien weer vreemdgaat," aldus de 27-jarige.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs