Gaat Kimye toch niet scheiden? Kim Kardashian en Kanye West gingen weer gewoon op date

Er is hoop voor Kimye!

Het is geen geheim dat Kim Kardashian en Kanye West door een moeilijke periode gaan in hun huwelijk. In een reeks Twitter-rants liet Kanye weten dat hij al een jaar van Kim wil scheiden. Kim maakte daarna in een statement bekend dat Kanye een bipolaire stoornis heeft. Even later spotten de paparazzi Kim en Kanye samen in een emotionele confrontatie in Wyoming. Aan Kims Instagram te zien, lijkt het erop dat de scheiding van de baan is en de twee hun huwelijk proberen te redden.

Kim en Kanye op date night

Kim K gaf haar volgers afgelopen weekend een kijkje in haar activiteiten. Ze was samen met Kanye op een bruiloft van vrienden, zo blijkt uit een foto die ze op haar Instagram stories deelt. En voor je nu denkt: 'oké, maar ze kunnen toch ook gewoon op een bruiloft van gezamenlijke vrienden zijn en alsnog gaan scheiden?' - ja, dat kan. Maar Kims beschrijving bewijst het tegendeel: "date night," schrijft de KKW Beauty-eigenaar bij de foto. Het ziet ernaar uit dat Kimye weer back on track is!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kanye West bipolaire stoornis

Kim reageerde in juli op alle ophef rondom Kanye West. Ze benadrukte hoe lastig het was voor haar en haar man om om te gaan met zijn bipolaire stoornis. "Hij is een briljant maar ingewikkeld persoon die naast de druk die hij ervaart door het feit dat hij een artiest en zwarte man is, ook nog heeft moeten dealen met het verlies van zijn moeder en zijn bipolaire stoornis," aldus Kim. "Mensen die dichtbij hem staan weten dat de dingen die hij zegt niet altijd in lijn zijn met zijn intenties."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs