Amanda Seyfried is bevallen van een zoontje

Ze deelt een foto van de kleine op Instagram

Gezinsuitbreiding aan het adres van Amanda Seyfried en Thomas Sadoski! De actrice en haar man verwelkomen hun tweede kindje samen. Ze maken het nieuws bekend via Instagram.

Amanda Seyfried bevallen

Amanda en Thomas delen dezelfde foto op Instagram. Het ziet ernaar uit dat ze beschuit met blauwe muisjes mogen serveren, want Amanda is bevallen van een jongetje. Het koppel heeft al een dochter samen: Nina, die nu 3 jaar oud is.

Amanda Seyfried baby

De Mamma Mia-actrice plaatst dezelfde Insta post als haar man, maar voegt een extra zinnetje aan haar caption toe: "Thomas en ik hebben een kleine man gemaakt," aldus Amanda. De twee celebs gebruiken de bekendmaking van de geboorte van hun zoontje om aandacht te vragen voor kinderen die het minder goed hebben. Ze reposten het Instagrambericht van liefdadigheidsinstellingen Warchild en Inara - zoals Orlando Bloom en Katy Perry ook bij de geboorte van hun dochter deden met Unicef.

Amanda Seyfried en Thomas Sadoski kinderen

"Wij van War Child en Inara zijn zo vereerd dat wij als eersten mogen bekendmaken dat onze bestuursleden Amanda Seyfried en Thomas Sadoski hun twee kind in deze wereld hebben mogen verwelkomen," schrijven de organisaties op Instagram. Ze mogen als eerste een foto van de pasgeboren baby met de rest van de wereld delen. Ontmoet het broertje van Nina:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De naam van de kleine is nog niet bekend.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amanda Seyfried en Thomas Sadoski relatie

Amanda Seyfried en Thomas Sadoski ontmoetten elkaar in 2015. De acteurs speelden toen allebei in het toneelstuk The Way We Get By. In 2017 trouwde het stel en werd hun eerste kindje Nina geboren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs