Chadwick Boseman gaf deel van zijn salaris aan Sienna Miller

De acteur zei dat ze het verdiende voor haar rol in de politiethriller 21 Bridges

Acteur Chadwick Boseman betaalde een deel van zijn salaris aan actrice Sienna Miller, omdat hij haar graag in de politiethriller 21 Bridges als zijn tegenspeelster wilde. Miller deelt dit in het nieuwe issue van filmtijdschrift Empire. Ze noemt het het meest verbazingwekkende dat ze ooit heeft meegemaakt. "Het is ondenkbaar dat een andere man in Hollywood zo gracieus en respectvol is.”

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Thuis bij gezin

In het magazine, dat volledig is gewijd aan het overlijden van de Amerikaanse acteur, delen bekende acteurs hun herinneringen over de Black Panther-acteur. Miller geeft in het interview toe dat ze in eerste instantie weinig zin had in het voorstel voor de film, waarvoor Chadwick Boseman ook de productie voor zijn rekening nam. Haar dochter ging net naar school en ze ervaarde het als een onhandige tijd, waarin ze graag thuis bij haar kind was.

"Chadwick legde een deel van zijn salaris bij. Hij zei dat ik dat verdiende"

Fan van elkaars werk

“Hij was een fan van mijn werk, wat opwindend was aangezien ik tien keer meer fan was van hem. Hij benaderde me om de rol van detective Frankie Burns te spelen, maar ik wilde er eigenlijk tijdelijk tussenuit. Ik wilde altijd al eens met hem samenwerken, maar ik was uitgeput omdat ik altijd aan het werk was."

Miller besloot met oog op de loonkloof in Hollywood een hoog salaris te vragen aan de studiobazen, voor de film met een navenant budget. "Chadwick legde een deel van zijn salaris bij, zodat ik aan het voorgestelde bedrag kwam. Hij zei dat ik dat verdiende."

Gracieus en respectvol

In het artikel vertelt Miller dat ze heeft getwijfeld om het nieuws te delen, maar dat het een prachtige schets is van hoe genereus hij was. “Het is het meest verbazingwekkende dat ik ooit heb meegemaakt. Zulke dingen gebeuren gewoon niet. Het is ondenkbaar dat een andere man in Hollywood zo gracieus en respectvol is.”

Boseman overleed eind augustus op 43-jarige leeftijd aan darmkanker. Hij was al vier jaar ziek, maar hield dit stil voor de buitenwereld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs