Monica Geuze knipt pony bij dochter Zara-Lizzy en dat gaat niet helemaal goed

Haar mom guilt is real

Monica Geuze kan heel veel dingen; ze is presentatrice, runt beauty- en sieradenmerk Meaux Meaux met haar bestie Danique Bossers en geeft ons dagelijks een kijkje in haar leven als vlogger. Iets wat ze waarschijnlijk nooit zal worden is kapster, zo blijkt uit haar laatste Instagrampost. Te zien is dat ze de pony van haar dochter, Zara-Lizzy, heeft geknipt. Maar het resultaat? Daar is ze zelf niet over te spreken.

Monica Geuze knipt haar van dochter Zara-Lizzy

Op de foto is eerst een perfecte foto van Monica te zien en in de tweede slide een foto van Zara-Lizzy en met een wel heel korte pony. Bij de post schrijft Monica: "Me acting like there's niks aan de hand terwijl ik in real life het haar van mijn dochter heb verpest omdat ik dacht dat ik best een pony zou kunnen knippen.." In de reacties onder de post smeken haar volgers Monica nooit meer een pony te knippen, nadat ze dit ook al meerdere keren – zonder succes – bij zichzelf had geprobeerd. Reacties als: "When will you learn woman" en "Stop gewoon met pony's knippen PLEASE" vliegen je om de oren. Onlangs schreven we nog over hoe je wél het beste zelf je pony kunt bijknippen, dat lees je hier.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze in Temptation Island

Monica is deze week teruggekomen vanuit Italië, waar ze samen met Kaj Gorgels was voor de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. In dit nieuwe seizoen gaan de dingen net iets anders dan anders. De koppels geven elkaar meer vrijheid en zijn op Temptation Island om erachter te komen of ze echt voor elkaar bestemd zijn. Zo wordt 'de ultieme relatietest' omgezet in een moment om erachter te komen wat je echt wil en jezelf te ontwikkelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs