Meghan Markle spreekt zich uit over de veelbesproken verhuizing en controversie in de media

Het tijdschrift interviewde haar tijdens het virtuele Most Powerful Women Event

Meghan Markle heeft zich opnieuw uitgesproken over de verhuizing van Groot-Brittannië, naar Amerika met Prins Harry en zoon Archie en wat dit voor effect heeft gehad op hun levens. In een interview dat plaatsvond tijdens het virtuele Most Powerful Women event vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift Fortune dat ze het vooral belangrijk vindt om authentiek te blijven.

Meghan Markle interview Most Powerful Women

Meghan werd aan de lopende band bekritiseerd door de Britse media en dit was ook een van de redenen dat zij en Harry hun koninklijke titels opgaven en vertrokken naar Canada en daarna neerstreken in Amerika. Ze wonen nu al een tijdje in Santa Barbara en dat heeft ervoor gezorgd dat Meghan de tijd heeft gehad om over wat zaken na te denken. "Als je terugblikt op de dingen die ik heb gezegd, is heel veel uit zijn verband gerukt. Wanneer je daadwerkelijk luistert naar wat ik zeg hoor je dat daarin niets controversieels te vinden is," aldus Meghan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle over kritiek van de media

De voormalige actrice zegt altijd vanuit haar hart te spreken, waardoor haar uitspraken niet altijd even gepolijst of tactisch zijn. Daar heeft ze in de afgelopen tijd wel wat van geleerd. "Wat ik inmiddels geleerd heb, is om niet langer te luisteren naar de ruis op de lijn. Er zijn altijd mensen die er wat van vinden, maar zolang je je bewust bent van je eigen morele kompas dan voelt dat als een bevrijding. En ik voel me bevrijd van alle meningen die mensen hebben, wat het leven veel makkelijker maakt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs